Как начинаещ писател да стане известен?Ли се разгледа талантлив писател и искате да станете толкова известен, че за недовършените си книгоиздатели са се борили и ви предлага страхотна такси?

Не са толкова прости, но вие си го знаете. За да закупите слава, малко умения, трябва да се направи подробна насърчаване на тяхната персона.

Започнете с прости – пишете на някои полезни и интересни статии, звъни на всички местни вестници и ги помолете да си сътрудничат при благоприятни условия (разбира се, на издателя.) Това означава, че предложи да публикува съдържанието си безплатно. Изпрати членове на всички видове на вестниците. Не се тревожете на вестника, което причинява на лицето, на което имат съчувствие, вие ще бъда писател, а не само журналист. Тази атака, рано или късно ще отговарят на вашите очаквания.

Ако сте в колежа, се опитайте в студентския вестник. Младежи – най-трудното критик, така че по-нататъшната критика от редакторите, вие няма да бъде ужасна.

Създаване на колекции от неговите статии и ги разпределя на хората. Че той не изглежда твърде странно, аз предлагам да се присъедини към организацията на Общността. Винаги ще има хора, които ще ви помогнат, както и теми, които трябва да напишете материал. Повечето от тези организации имат въздействие върху местните вестници, а понякога дори имат своя собствена. Тоест, да се покаже на предимство – и вие сте „на кон!“

Много от начинаещите журналисти и писатели, сътрудничество с електронни медии. Това е още по-добре в сравнение с конвенционалните вестници, локален мащаб. Какво е по-добре? Въпреки това, в интернет – „нещо“ безгранична, и електронни списания и вестници се четат в различни градове по целия свят. Създаване на собствен уеб сайт за показване на работата си върху него е доста трудно от техническа гледна точка на оглед на един неопитен човек. Аз препоръчвам да използвате сайта, за да се започне с различни вестници и списания, да не изразходват енергия за създаването и популяризирането на ресурса.

Например, популярната онлайн списание, които често стигат до преглед на много известни и влиятелни хора. Те могат да се грижи за издателя си за правното положение на автора. Само това между нас, в доверието, или от нови автори не ще затвори! 🙂

Посещение на различни представяния на книги, чествания, организирани чрез медиите. Не забравяйте да посетите различни издателства, разберете колкото е възможно за тях и проверете за себе си най-подходящия вариант. Опитайте се да направите приятели в издателството – редакторите, по-опитни писатели. Те ще помогнат на съвети, да ви води в правилната посока.

Писателят, който започва да знаете, че не социалния живот, за да станат известни и се чете от автора, е почти невъзможно. Партия, партия, купоните, късно пристигащи … Защо е всичко това? Да не бързаме с изводите! Не ви съветвам да криволичи по клубове, пиене на алкохол и купони до зори. Просто посетете точно онези дейности, които могат да бъдат полезни за вас в по-нататъшната работа.

Нуждаете се от да присъстват на модни страни и презентации до мига в различни медии, на дневни „социални събития“, направи нови, полезни контакти, която би лесно да отидете през целия живот, да се комуникира с определени хора в добра форма и Не приемайте позицията … А човек, който работи в всяка индустрия, която е постигнала успех в кариерата си – трябва да бъдат активно ангажирани в саморекламата, или както се казва, енергично насърчаване на себе си, да запази зает, не без трудности, „ниша на обществото.“ В края на краищата, винаги може да намери по-пъргав човек, който може да заеме мястото.

За да успеем в различна посока, не забравяйте за вашата целева аудитория. Опитайте, ако е възможно, за да наблюдава какво жанра липсва на съвременния читател, отколкото сега той е заинтересован. Не се опитвайте да изобрети електрическата крушка, просто да си жар, което правите.

No Comments so far.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.