Конкурс по журналистика12-13 март във Факултета по журналистика държавен Университет  се проведе първият международен конкурс на училищни периодични издания и индивидуален журналистически умения „ще крила“. Победа в номинацията „Най-добър Edition“ спечели редакционната училищния вестник „Стъпка по стъпка“ област бе представена от вестник „Стъпка по стъпка“ средно училище № 4 от .

Преди да се срещнат в Санкт Петербург, в училище и дъска за младежта редакционната трябва да е няколко месеца да представят своите творби на авторство или публикуването на кореспонденти. Вътрешен кръг на конкурса се проведе в рамките на два дни в Санкт-Петербургския държавен университет, училище по журналистика в тялото. Участниците се предлагат разнообразие на пълно работно време турне процес. Начинаещи журналисти трябваше да покаже не само способността да пишат статии, съобщения, обработка на информация, но също така и да се покаже как е творческа те се отнасят до създаването на вестника.

Тъй като главните организатори на конкурсните тестове предполага, че участниците в четири часа съвсем различен въпрос с напълно нова концепция. Не е лесна задача, както се оказа! Всеки отбор имаше много идеи, и дават предпочитание на някой беше трудно. Преглед на на Nelidova не определят какъв ще бъде новия си вестник. В края на първия час от време, за да наддават за редакционна „Стъпка по стъпка“ се появи „скатия“ – златен ключ към победата. Екип на Nelidova, в главата Сергей Погодин и кореспондент Елена и Александра Shelukhin Svyazhina,, създаде вестник, чиято основна цел е да покаже живота на училището с „другата“ страна – забавно, неформално. Развива една концепция, която идентифицира целевата аудитория и кръвообращението, а темата, изброени заглавия. Важен компонент на проект и ново издание. Имайте предвид, шрифт, цвят, стил, илюстрации. Творческият екип на Nelidova се опитаха да направят вестника и интересно, и стилен.

Докато журито оценява конкурентните проекти, взеха участие в пресконференция със звездата на цирка Едгар Zapashnye. Бъдещите журналисти атакуваха художник въпроси, които той отговори искрено и разгърнати.

Накрая, тя влезе в собствената си церемонията по награждаването. Да се ​​каже, че всички се притеснявате, след което не казва нищо. „Ние сме готови да обявят победителя на училищния вестник, но го правят в края на краищата. Тя се казва, че вестникът, който ще бъде обявен за победител още от самото начало е лидер в областта на всички критерии „, започва представянето си от директора на НТВ в Санкт Петербург, Петър Godlewski. Той, между другото, има и значителен опит във вестника хора. Това е продължение на шест години като ръководител на „вестник“ Известия „. Награди се състоя в номинацията „Най-добър Edition“ и „Най-добър дизайн“, „Най-добра концепция“.

В категорията „Най-добър дизайн“ и „Най-добра концепция“ за първи път получи Санкт Петербург вестник „перка“ и творческия екип на вестник „Младеж“ Липецк. Собствениците на второ място са вестник „защита и помощ“ (Zheleznogorsk) и хартия „High Voltage“ (Санкт Петербург). Трето място бе заето от вестник „Ние“ (Воркута) и вестник „Москва“ пределната предмет. “ В категорията „Най-добър Edition“ журито присъди на трето място отбор, „Моят вестник“ + „от Петрозаводск. Второ място отиде в творческия екип на в-к „стъпки“ от Архангелск. Победителят е на вестник „Стъпка по стъпка“ от училище Nelidovo номер 4. Това е Вестникът на Петър Godlewski Nelidova е имал предвид, когато в началото на словото си заяви, че „е от самото начало е бил лидер!“ Творческият екип на вестник „Стъпка по стъпка“ спечели Голямата награда на конкурса „опитайте крилата си“, както и награди, които в бъдеще ще ви помогне да направите хартията по-цветен и интересен.

Радост, радост и гордост в работата си nelidovtsev е невъзможно да се опише. Тази победа – признаване на върхови постижения в целия огромните руски ученици и техните лидери, от провинцията. Тази победа доказва, че истинският талант е в състояние да изразят себе си в цялата страна, дори в един малък град. Например, като на Nelidovo.

No Comments so far.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.