Обратната връзка при вестнициТи го направи. От разстояние, сами, никой не е чувствителен към вестници. Това е, аз трябва да кажа, достоен и интересен. Прекарахме скромна рекламна кампания, и две – три пъти чу, копие от твоето потомство поиска вестникарски сергии.

Спечелване при вестниците? Е, така че тръбите! Войната тепърва започва. Защото скоро ще забележите, че движението на разрез с скърцат, и редакторска – няма камбани. Е, че местната Изпълнителният комитет ще призове за скучна сесия за изхвърляне на вестникарските отпадъци.

Какво е това? Много просто – ново издание, а само набира доверие. На нея, малко хора знаят, и читател, които първоначално не е много ясно, на която страната вестника. Това означава, че, по думите на анимационни герои, читателите трябва да отворите очите си – със сигурност ще бъде на тяхна страна. Трудно? Но това е постижимо! Нашата цел – да имаме продуктивен диалог с читателя. И какви стъпки ще ви постепенно да се превърнат в монолог в диалог.
Стъпка едно.
Панел в комична версия на нашето име, улични анкети. Точката за мнозина не е много приятен, но много необходима за вестника. На първо място, защото човек е интересно да се прочете за вашия съсед или втори братовчед на съседа. Това се прави лесно.

Първо, изберете тема на интереси – от заплати към начало zakatok. Вземете фотограф и отидете на самата алея улица. Ако вашият град е пешеходен маршрут, след което да отидете там. Фотограф е твърде необходимо, тъй като запис, както и стреля изключително трудно. Понякога хората се отказват, за да направите снимка. С това не може да се твърди, могат да бъдат поставени един или два отговора, без да изображение. Но не повече.

А разумен въпрос – колко трябва да бъде на хората. Това се определя от срещата на редакционната планиране, оптимално – 7-9. В допълнение към действителната тема проучването, хората трябва да поиска от името и професията. И без това да доведе въпроси, разбира се, не може да направи. „Панел“ е важно да изберете своите жертви от всички възрасти, за да представи гледните точки на мъжете и жените. И най-важното – да бъдем на различни мнения. начин, ако хартията е изцяло нова, участниците в проучването не е нередно да даде някои малки подаръци с логото на вестника. По този начин за реклама.
Втора стъпка. Гледате на вашия телефон

Желателно е, че определено място във вестника бе дадена на писма и съобщения читатели. Те могат да бъдат въпроси за длъжностните лица (с отговорите, разбира се), мнения относно някои важни събития … Тази тема е да бъде постоянна, но визитната картичка на адрес и телефонен номер. Още опции са разрешени. Някои от журналистите може да бъде на мито върху телефона постоянно, но това е по-добре да укажете определен ден и час, когато читателят може да се свърже с журналист (даваме името на името на кореспондента). Това обаче не означава, че въпроси, които не ще бъдат взети по друго време, но в определен размер да бъде гарантирано репортер на място и становището на читателя, ще бъдат чути чрез вестниците.

Ами, ако не се обадите? След позиция трябва да бъде постоянна. Е, имате приятели, които имат и някои въпроси и мнения. И тогава там е вие ​​и вашите конкретни проблеми със зрението. С разрешение на вашите приятели можете да осъдят интересни послания под формата на вестникарска публикация. Или, в екстремни случаи, да напишете своето собствено мнение за нещо. В края на краищата, вие също, прочетете вестника си.
Трета стъпка. Включете на мобилния си телефон

В този случай, се позовава на съобщение на SMS. Всъщност, принципът е същият, както в примера на телефон задължение – да публикуват редовно в на вестника читателите да изпратят своите телефонни кратки съобщения под формата на мнения за публикации, въпроси, коментари. И тогава всичко е публикуван на същата страница с буквите. SMS Шорт-ки ще бъде лесен за четене и, както е посочено, дори и в тези съобщения читателите на вестниците могат да участват в дискусии с един друг.

В действителност, възможностите за комуникация могат да бъдат много. „А там, където водомери в заглавието?“ – Вие питате. И така, ще попитате вие. Тук съм, в действителност, това – на хартия, така че да имате винаги е искал да попитам. Това е най-важната стъпка в установяването на обратна връзка.

No Comments so far.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.